Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

pe vaa laina paipa

I le atinaʻeina o le talafaasolopito o le tagata, o le alualu i luma uma e faʻamalosia e le malosi lava e tasi.O lenei ituaiga o malosiaga ua fatuina ai le manuia o le malo ma fatuina le matagofie o le olaga.O lenei malosiaga - faasaienisi ma tekinolosi.

I le taimi atoa o le atinaʻeina o 3

I le aso 1 o Mati, 1999, na faavaeina ai Qingdao Cuishi Plastic Machinery Co., Ltd. i le Aai o Jiaozhou, o se aai ua manuia i Hong Kong ma manuia i pisinisi talu mai aso anamua, ma ua tumu nei i le malosi ma le tauaveina o miti.

I le taimi atoa o le atinaʻeina o 4

O le atinaʻe o loʻo i luga o le ala saʻo, o loʻo faasolosolo malie le faʻalauteleina, o le masini a le kamupani e atoatoa, o le vaeluaga o galuega e manino, ma o le aufaigaluega e lava.I le tele o tausaga o suʻesuʻega ma faʻagaioiga, Qingdao Cuishi Plastic Machinery Co., Ltd. o loʻo i ai le poto masani ma tekinolosi i le fanua o le faʻapipiʻi palasitika.Faatasi ai ma fofo faʻapitoa faʻapitoa, e mafai ona matou tuʻuina atu i tagata faʻatau se seti atoatoa o paipa tekonolosi, laupepa ma ipu, ma laina gaosiga faʻamatalaga mo mea eseese thermoplastic e tusa ai ma a latou talosaga i tulaga eseese o alamanuia.
Laina extrusion paipa e mafai ona maua mea thermoplastic mea paipa ma faumea meafaigaluega

I le atinaʻeina atoa o le 5

Laina extrusion paipa e mafai ona maua mea thermoplastic mea paipa ma faumea meafaigaluega

I le taimi atoa o le atinaʻeina o 6

Qingdao Cuishi Plastic Machinery Co., Ltd. i le taimi nei e toetoe lava 200 laina gaosiga "faia e Cuishi" alu i fafo ma alu i le lalolagi.
O le sini lea o soʻo se atinaʻe Saina, ma o le lelei ma le faʻamaoni o se punavai taua ma faʻamautinoaga mo atinaʻe e ausia le atinaʻe gafataulimaina.O le pipii atu i le manatu taua o le "lelei muamua, faʻamaoni-faʻavae, ma manumalo-manumalo", Qingdao Cuishi Plastic Machinery Co., Ltd. e masani ona pulea lelei le lelei.O oloa a Cui o loʻo faʻatau atu nei i le fale ma fafo, ma ua oʻo atu i le galulue faʻatasi ma le tele o kamupani lauiloa.I tua atu o nei ausiaga taʻitasi o loʻo i ai le faʻaaliga atoatoa o le agaga o le lelei ma le lelei o le tausia o folafolaga ma le tausia o folafolaga.O faʻamoemoega lautele o loʻo faʻaalia malie i luma o mata o tagata Cui.

I le taimi atoa o le atinaʻeina o le 8

23 tausaga i luga ma lalo ua molimauina le tauiviga a le kamupani agai i tulaga faavaomalo;o le agaga atina'e o le "fa'asaienisi ma fa'atekonolosi fa'afouga, tulituliloaina o le tulaga lelei" na ta'ita'ia ai tagata o Cui e fa'aauau pea ona aga'i i luma i le tumutumu.

I le atinaʻeina atoa o le 9

Wechat/whatsapp:+86 15753291269 ms lucy


Taimi meli: Tes-22-2022