Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Micro duct/COD paipa extruder masini

Micro-ducts o auala sili ona lata mai ma sili ona taugofie e faʻafeiloaʻi ai le fiber fiber cable (AIR BLOW), lea e manatu o le lona fa o augatupulaga o paipa fesoʻotaʻiga.

a

Igoa o Oloa
SJ65/38 maualuga saoasaoa Inner paipa extrusion laina

  1. Otometi loader ma fa'agogo faiga
  2. SJ65/38 fa'apipi'i sikulima tasi
  3. Ulu paipa paipa
  4. Paipa 9m tane mālūlū gaogao
  5. Paipa 6m le sausauina o tane malulu
  6. Aveese paipa
  7. Tagata tipi paipa
  8. Fa'aili paipa
Sj90/30 cod coating spiral corrugated paipa laina

Gaosia sprial corrugated faʻapipiʻi saoasaoa o 2-3m.min

1. Otometi loader ma faiga mago

2. Sj90/30 fa'apipi'i sikulima tasi

3. Lafoai le laulau paipa

4.Ta'iala Meafaigaluega

5. sprial fa'apipi'i fa'apipi'i fa'apipi'i

6. sprial corrugated pa'u paipa faia masini

7. toso ese masini

8. masini tipi

9.JPJ-3500 tele paipa winder masini

e

O paipa laititi o paipa polyethylene maualuga maualuga e ta'ua o le HDPE (HIGH DENSITY POLYETHYLENE) mo le faapuupuu.O alavai laititi e iai le faagaau e tele le lautele i fafo ma le tele o paipa i totonu e laʻititi le lautele i totonu ole faʻalava i fafo.O le potu i totonu o le faagaau tutotonu e maua ai se auala mo le gaioiga o le fiber optic cable.O le faʻaogaina o mea e le faʻaleagaina polyethylene i le natura ma le leai o ni fausaga uʻamea e mafai ai ona tanumia saʻo le micro-duct i le eleele, ma faʻatupuina ai se ala i lalo o le eleele mo le tuʻuina o uaea fiber optical i le eleele.E pei ona e iloa, o le PE o se tasi o mea vailaʻau e maualuga lona fetuutuunai, ma o le gaosiga o micro ducts ma mea polyethylene e maua ai le malosi faʻainisinia e tetee atu ai i soʻo se ituaiga o mamafa, mimilo, punou, ma aʻafiaga, ma faʻafaigofie ai foi. punou i totonu o se fao.o lo'o iai i le ala ala.

O le mea moni, micro ducts o se seti o ala masani i tafatafa o le tasi ma le isi, lea e aofia ai lua pe sili atu micro ducts o loʻo tuʻuina i lalo o se ufiufi.O lenei oloa, i le avea ai o se augatupulaga fou o auala feʻaveaʻi mo le tuʻuina atu o uaea fiber opitika, mea pueata fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona aofia ai le numera o auala ma lapopoa eseese e faʻavae i luga o le auala o le taumafaina ma le nofoaga o le faʻatinoga, e mafai foi ona faʻaogaina lenei oloa. fa'atonu i so'o se lanu.be Microducts e mafai ona gaosia mai le 1 i le 12 alalaupapa ma i lapopoa o 250-500-1000 ma 2000 mita.

O uaea fibre opitika o lo'o fa'aogaina i totonu ole la'au la'ititi e ta'ua ole AIR BLOW cables (optic fiber blowing cables po'o le micro fiber) ma o nei uaea e ulu atu i le micro duct e fa'aaoga ai le AIR BLOWN FIBER (ABF) opitika fibre shooting system..

Fa'aaogāina o le micro duct e fa'apoto ai fale
Ina ia mafai ona atamai i fale faʻaonaponei ma faʻaonaponei, e mafai ona faʻaogaina le microduct substrate i totonu o le fale, lea e aveesea ai le tele o uaea kopa (network cable, coaxial poʻo le antenna cable, iPhone cable, ma isi) Nouri siitia. agai i se fale atamai, ma afai e faʻaaogaina microducts i le fola o iunite, e mafai ona faʻamautinoa le saogalemu ma le soifua maloloina o alava.

O vaega o le fa'aogaina o la'au laiti i totonu o iunite e fa'apea E le tatau ona sili atu i le lua 90 tikeri pi'o po'o le tasi 180 tikeri pi'o i le ala alavai.Afai ei ai, o se mamanu e tatau ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai Pull Pusa.Mo paipa e i lalo ifo o le 5 cm le lautele, o le laʻititi laʻititi o le piʻo e 6 taimi i totonu, ma mo paipa i luga aʻe o le 5 cm, o le radius punou e 10 taimi i totonu.E le taliaina le fa'afefe i luga o le auala.Afai e le faʻaaogaina le faʻaogaina o le ea, o le aofaʻi o le malosi o le uaea e fesoʻotaʻi saʻo i le faʻatinoga o elemene micro duct e pei o le umi o le paipa, o le ituaiga o faʻapipiʻi, numera o piʻo, ma isi. o le mamanu o le fesoʻotaʻiga o le micro duct e le tatau ona faʻapea e le tupu ai le malosi.G mai le malosi fa'aigoa O le a fa'ateleina le Fiber (e mafai ona fa'aitiitia le malosi e ala i le fa'aaogaina o psychostimulants) E sili atu, o se ala sa'o e tatau ona va'aia i le mamanu o le Pull Pusa (aloese mai le fa'apipi'iina ma le mamanu i nofoaga e o'o lava i fa'aofuofu malu) Pe a o'o le microducts. o se nofoaga e faʻapotopotoina ai, e tatau ona tuʻu i le 2.5 i le 7.5 cm i luga aʻe o le fola o le potu.Ma o lenei gaioiga e mafua ai ona le ulu le vai i totonu o le ala i le taimi o le fausiaina ma le sasaa o sima ma e le taitai atu ai i le paipa.

E tatau ona poloka uma microducts gaogao i se pulou pito O le numera o lala ala e tatau ona faʻavae i luga o le faʻatonuga i le gaosiga microduct.Sima i luga o auala e mafai ona tasi-laasaga pe lua-laasaga.

i

Manaoga mo paipa: COD - 110 paipa (3, 4, 5, 7, 9 pu)
90 paipa (3 pu) – 90 paipa (3 pu pe…)
O le faʻamoemoe autu o lona faʻaogaina o le faʻaumatiaina o le vaituloto ma le faʻamaoniaina o le tamaoaiga (taimi / tau).E maua ai se tapuni tapuni 250 mita (nai lo le vaituloto) ma se 500 mita le lautele. Fa'atelevaveina le matagaluega o atina'e ma tausiga (fa'alelei paipa ma uaea)
COD 1. Fa'afaigofie ona fa'apipi'i le paipa i le moega o le palapala: A uma ona eli le alavai ma amata le tulaga o le fa'apipi'iina o le paipa, e mafai ona fa'aoga lenei pulou pe a tosoina le paipa.2. I le faaiuga o le galuega, e faʻaaogaina lenei pulou e puipuia ai le ulufale mai o iniseti, pefu, soʻo se mea mai fafo ma faʻamama ai foi le paipa mo le alava e ui atu ai.I le pito pito i luga o le faavaa o le subduct: I le faaiuga o le galuega, e puipuia le subduct mai le ulufale mai o so o se otaota ma iniseti, ma o se taunuuga, o le siosiomaga i totonu e tumau pea le mama mo le ulufale mai o alava I le pito pito i luga o le ufiufi o le subduct.
O loʻo tapuni le COD coil i luga, ma faʻatasi ai ma le feʻaveaʻi o lena uʻamea, e tatalaina lelei ma faʻatasi ai ma se faiga talafeagai, ma tanumia i totonu o le alalaupapa ma le soifua maloloina atoatoa, ma latou tuʻufaʻatasia ma lamolemole i le pito i lalo o le alalaupapa. .E ala i le le fa'aogaina o le toe fa'afo'i, e ono le maua se foliga sa'o o le paipa i totonu o le alavai ma e le'o lelei fo'i le pu.
COD paipa tipi E aveese le ufiufi pito i fafo o le paipa ma faʻasaʻoloto le faʻaogaina ina ia mafai ona faʻaogaina le sooga poʻo le fesoʻotaʻiga COD paipa i totonu ma fafo fesoʻotaʻiga: Mea: Polyethylene O le saoasaoa o le gaioiga i le vavaeeseina o le paipa mai le vaituloto Faʻamauina o le paipa i le ulufale ma fafo o le vaituloto Eseesega o gaosiga i le 3, 4, 5, 7 ma le 9 laina tetele Tulaga lelei o paipa COD E tele naua le fetuutuunai O le mafai ona toe faʻaleleia le paipa i le nofoaga ma faʻasaʻo i suiga geometric E maualuga le malosi mama ma le tetee. Malosiaga e tafe ai so'o se vai i totonu o le faiga ma fa'asa'o i le fa'amalosi malosi Mafai e siaki subducts e tusa ai ma fa'ailoga lanu Fa'amanino tau tamaoaiga i oloa tu'uina atu Fa'afaigofie o le fa'atinoga (matāgaluega fa'akonekarate) ma fa'avae Fa'asagatau i so'o se fa'aloloa, vevesi, sae ma vave le tuputupu a'e. ta'avale i lapopoa eseese ma fa'aoga faigofie feso'ota'iga Fa'amanino fa'aletamaoaiga i feso'ota'iga lua-coil Etete'e i vemin Malosi e fa'atautaia nofoaga autu o feso'ota'iga.


Taimi meli: Mati-06-2024