Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

COD feso'ota'iga fa'apipi'i fa'aputuga masini fai

O paipa fa'apipi'i feso'ota'iga COD ose ituaiga fou ole lima puipuia ole micro-cable.E faia e ala i le extruding HDPE (high-density polyethylene) resin ma maua ai mea lelei nei:

1. Malosi o le faʻamalosi faʻamalosi: O totonu o totonu o le COD tubes o loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le puipui o le pito i fafo i le taimi o le gaosiga.O totonu o paipa e lamolemole, lea e faigofie ai le fausiaina.

2. Malosi o le faʻamalosi faʻamalosi: O totonu o totonu o le COD tubes o loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le puipui i totonu o le pito i fafo i le taimi o le gaosiga.O totonu o paipa e lamolemole, lea e faigofie ai le fausiaina.

3. Faʻataʻitaʻiga faʻamalosi: O totonu o totonu o le COD tubes o loʻo faʻataʻitaʻiina muamua i le mamafa o le mamafa aʻo leʻi faʻaaogaina i le gaosiga o le COD tubes atoa.E le gata i lea, o le foliga faʻapitoa faʻapitoa o le pito i fafo e faʻaleleia ai le faʻamalosi faʻamalosi o paipa saʻo PE masani.O le mea lea, o le faʻamalosi faʻamalosi o paipa COD e matua malosi lava.E tusa lava pe tupu se mafuie poʻo se fale paʻu, e mafai ona mautinoa le saogalemu.

4. malosi malosi ma alkali tete'e: COD tubes e matua malosi malosi acid ma alkali tetee, ina ia mafai ona corrosion-tetetete i le faagasologa o le faataatiaina i le sami po o eleele susu, ma puipuia ai le laina fesootaiga.

5.Long gaosiga umi: O le umi o le gaosiga o le COD tubes e mafai ona oʻo atu i le sili atu i le 1,000 mita i le taʻavale, ma faʻaleleia atili ai le faʻatulagaina o laina fesoʻotaʻiga.
O mea lelei ma galuega a le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi COD:
Tulaga lelei:

• Maualuga maualuga i le gaosiga ma le gaosiga.

• Fa'atino mautu ma le lelei fa'atuatuaina.
Galuega:

• E masani ona faʻaaogaina mo le gaosiga ma le faʻapipiʻiina o faiga faʻapipiʻi, tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga faʻamautu ma faʻalagolago.

• E mafai ona faʻamalieina manaʻoga o talosaga faʻainisinia eseese, faʻamautinoa le sologa lelei o le paipa.

h1
h2
h3
h4
h5
h6
h7

Taimi meli: Me-24-2024